Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kapseicyna, stare, dawno temu sluchalem :P , ale nadal jest zajebiste. Tyle, ze sam damianero zniknal z YT :( .

masz: [videoyoutube=WR4Y4BN76XI][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, zasypana droga, mały paraliż na wsi i zostałam w domu :D

kapseicyna, czekaj... co? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, "ja nadal nie wiem jak zabic tego trolla na 20 leverze w World of Warcraft. Rzucalem w niego magiczna wlocznia, ale kurcze jakis noob mi wyskoczyl i omfg lol" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dziś mi to nie przeszkadza :D :D miłego treningu z łopatą, też się potem wybiorę :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, Zazdroszczę pogody :D

kapseicyna, od razu poczulam ze zyje... jestem uzalezniona od swiatla :bezradny:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, :roll:

-- 07 lut 2013, 12:28 --

kapseicyna, kiedy ja utknęłam w domu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, nie dawno bylem na urlopie w Krk i tez było dużo śniegu. Naprawdę mi się podobało! Najlepsze co macie to Jama Michalika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, :great: podrywaj laski na te teksty:P

że na te? "ja nadal nie wiem jak zabic tego trolla na 20 leverze w World of Warcraft. Rzucalem w niego magiczna wlocznia, ale kurcze jakis noob mi wyskoczyl i omfg lol"

-- 07 lut 2013, 13:34 --

kapseicyna, ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, a... :mrgreen:

bo już sobie wyobraziłam jak podchodzisz do laski i mówisz "hej mała. ja nadal nie wiem jak zabic tego trolla na 20 leverze w World of Warcraft. Rzucalem w niego magiczna wlocznia, ale kurcze jakis noob mi wyskoczyl i omfg lol, może pomożesz?" :mrgreen::mrgreen::yeah::yeah::hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.