Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, Próbuj nie być sztywny jakbyś połknął kij.

I ani słowa o własnej samoocenie i tego co o sobie twierdzisz.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus Zgadzam się z Saigą żadnego narzekania! anty nastawienie do świata też nie mile widziane :D Oczywiście nie wiem jak to u Ciebie wygląda, ale tak ogólnie warto na to zwrócić uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus,

jak zobaczy moja morde i ja zniecheci

nie myśl w ten sposób, możesz nie być w jej guście, ale przecież ona może też nie okazać się w Twoim prawda?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a no nie mogę coś... a chciałabym:/

anonus tak banalnie odpowiem- bądź sobą, tylko nie pokazuj swoich stanów depresyjnych. I nie nastawiaj się na Bóg wie co, ot poznasz nową osobę, nie traktuj jej jako potencjalnej przyszłej partnerki. Na luzie. Zresztą nawet nie wiesz czy Ci się spodoba, więc spokojnie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, nie wiem czemu, ale wyobrazam sobie Ciebie jako grozna babke :D

krul, a moze fotelem?:P

W ogole to ostatnio ogladalem "Batman:The Dark Knight Rises"-film miodzio, najlepszy z calej trylogii (mimo tego, ze najlepszy, wg mnie, antagonista-Joker, wystepowal w 2 czesci). Bane-bardzo dobrze zrobiona postac, bardzo podobalo mi sie "zlamanie" przez niego naszego Nietoperza. A i seksowna Pani Catwoman (Anne Hathaway) tez miala dobry epizod ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.