Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Tomcio Nerwica, jak miło się czyta wasze rozmowy :D Zupełnie jakbym widziała swoją gadkę z kuzynem, który dziś pół dnia mi łeb suszył :D

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, to miło, że się miło czyta :D chociaż te rozmowy nie są miłe :roll::D

Tomcio Nerwica, sam brat mówił, że człowiek nie maszyna i musi odpoczywać :P nie, to było opier.dalać się :D zresztą przecież życie można prowadzić odpoczywając :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, "Funkcje konwencji onirycznej (poetyka snu) w kreowaniu świata przedstawionego. Omów zagadnienie, analizując wybrane utwory z różnych epok." Trochę trudny, ale ja lubię te psychologiczno-senne zagadnienia ;)

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, trudny temat, ale zaplusujesz sobie przed komisją takim wyborem :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja tak mówiłem ? :P no dobra , można , a nawet trzeba tak prowadzić życie , chociaż Japończycy zaprzeczają tej teorii :roll: jedyne momenty gdy śpią , to są wtedy gdy mrugają :P

carola, jak miło , że miło :P mi jakoś ciężko to czytać :hide::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie powiem, temat sobie trudny wybrałam, ale jak już się przemognę żeby usiąść i pisać (zawsze mam problem z takimi pracami, niezależnie od tematu) to mnie wciąga :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Japończycy to w ogóle mieszkają w tych swoich biurowcach, bo się nie opłaca wracać do domu :D

mi jakoś ciężko to czytać

mnie też, zwłaszcza to co brat pisze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, a jakie utwory w ogole wybralaś do prezentacji? :P

-- 28 sty 2013, 21:09 --

niecierpliwy, :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, dobrze jakby siostra prowadziła taki tryb życia , to by nabrała pokory do życia i brata doceniła :P

mnie też, zwłaszcza to co brat pisze

a mi to co siostra pisze ... żmija :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brata doceniła.. :P no doceniam przecież.. to lenistwo, gderanie, wiecznie włączony telewizor, jak można tego nie doceniać? :P

żmija

lepiej być żmiją niż osłem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, "Zbrodnia i kara", "Sklepy cynamonowe" i "Ferdydurke". Mam spore wsparcie polonistki, więc myślę że będzie dobrze :P

krul, "Funkcje konwencji onirycznej (poetyka snu) w kreowaniu świata przedstawionego. Omów zagadnienie, analizując wybrane utwory z różnych epok."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.