Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, ja tam wszystko zjem :mrgreen: chociaż miałam taki okres, ze byłam wręcz skrajną weganka.. ale to był błąd :P

LilaWolken, ja Cie lubię :P Co tam? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, nie, ja Cie dostrzegłam od początku tylko nie widziałam o co chodzi z tym pisanem polskiego :P

Aranjani, smacznego :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, mnie też ta dyskusja ominęła :x

-- 24 sty 2013, 16:16 --

LilaWolken, aaaa :P a co poprzedni pies zjadł? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, z notatek robionych na lekcji. Booo dyktuje strasznie szybko a nieliczni nadążają ładnie pisząc. Bardzo fajny sor, "mój zeszyt świadczy o mnie". I tak spędzam wieczory przepisując czasami z 12 stron.

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, że też Ci sie chce.. gdybyś widziala moje stare zeszyty... hieroglify :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny. O dyskusji religijnej mówicie ? Nic nie straciłyście, Pani nie miała nic konkretnego do powiedzenia oprócz wyświechtanych frazesów :))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, to niezły psycho z tego psora :D

JBrown, ale ja mam pms i chętnie bym się pokłó... powymieniała poglądy :mrgreen: Jak tam operacja?

Saiga, moje też do pięknych nie należy, chyba, ze się postaram, ogólnie nie mam jednolitego charakteru pisma i moje zeszyty wyglądają jak w nich kilka osob pisało :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JBrown, szczerze mówiąc wolę dyskusje na kontrowersyjne tematy, niż kolejny dzień o garach.

Nie chce mi się wszystkiego czytać, ale jeśli ta pani nie posunęła się do narzucanie innym swojego zdania, to nie nazywałabym jej poglądów frazesami. W końcu każdy ma prawo mieć swoje zdanie, prawda?

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jakos poszlo :)) omeeena, ta pani eidetnie nas obrażała i narzucała swoje zdanie, zresztą ktoś tutaj ją zacytował gdzieś już uskuteczniała takie dyskusje, a wiedzę miała niewielką bo jako tak bardzo wierząca i praktykująca nie potrafiła odpowiedzieć na proste pytania dotyczące tejże wiary, a nasz zdania uważała za " głupie tłumaczenia "

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, LEGENDA szkoły. : D

Patrzę na tamto przedstawienie i zaintrygowała mnie ta osoba, w sensie negatywnym naturalnie. Sama latam do kościoła, na rekolekcje, ale nikomu wiary nie wmuszam. Mam kumpla ateistę i szanujemy się nawzajem. Myślę, że najlepszą metodą na przekonywanie jest własny przykład. Kto chce - skorzysta. Ale mija się z celem urządzanie wypraw krzyżowych..

Edytowane przez Gość

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.