Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, też się cieszę na twój widok :D Brakuje mi przesiadywania tu godzinami z wami, ale coś mi się oczu uczepiło i szczypie, suszy i piecze mnie już cały tydzień. Jedne krople, drugie krople, a poprawia się straasznie wolno.

-- 21 sty 2013, 18:21 --

Saiga, z chęcią, gdybym tylko umiała pisać nie używając wzroku :P

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, niby klasyka gatunku - zapalenie spojówek. Ale coś się długo przeciąga i jednocześnie wysycha mi strasznie nos, skóra twarzy i wszystko. Mówiąc strasznie mam na myśli wręcz patologicznie. A każdy krem do twarzy który zastosuję czyni ze mnie pięknego buraka :D Zaczęłam nawet podjadać na alergię coś, bo już nie mam pomysłów.

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, a próbowałas naturalnego rozwiązania... ja kiedys bardzo często zapadałam na zapalenie spojówek... pomogły mi zwykłe krople ze świetlikiem :)

virgo21, daleko nie masz :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spacer przez to lodowisko,to istna "sztuka" bez gleby.

Zapierdalać poboczem trzeba było niczym lodołamacza przez lekko zamarznięty śnieg :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.