Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Próbuję znaleźć sposób, żeby skłonić swój organizm do odrobiny snu, ale nic nie pomaga :/ Jeszcze jedna taka nieprzespana noc i wysiądę...

Tomcio Nerwica, hej :)

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beladin, próbowałam, raz pomogło, a raz nie - wtedy było dopiero okropnie: być padniętym, a nie móc zasnąć.

Aranjani, hej :)

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, wyspałaś się? :D jak nastrój?

Aranjani, co tam słychac u Ciebie i Twojego fotogenicznego psa? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, Kiedy nie jestem śpiący a chciałbym usnąć kładę się do łóżka, zamykam oczy i skupiam całą swoja uwagę na oddechu - najpierw na miejscu w którym oddech zawraca, potem łącze wdech i wydech w płynną całość. Kiedy przychodzą myśli spokojnie się z nich wycofuję, zawracam swoją uwagę i dalej sobie oddycham w skupieniu ..i tak po chwili albo po dwóch spokojnie sobie odlatuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, lepszy średni nastrój, kiepski :yeah::mrgreen:

Aranjani, czemu masakra?

*Monika*, hej :D u mnie nic ciekawego, ważne, że dzień się juz kończy :D a u Ciebie?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.