Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Svafa, czuje się gorzej niż wyglądam ;) a tak serio trochę lepiej... katar już trochę odpuscil (czyt. nie wyciągam chusteczki co 30 sekund :D ) i trochę więcej sił.... ale kaszel męczy. Mój braciszek dokładnie to samo przechodzi tylko jest jakieś dwa dni do przodu ;) więc jeszcze za dwa dni i będzie dużo lepiej :) No i wstałam o 11.30 :shock: a chciałam o 8 :mrgreen:

a u Ciebie jak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a propos apetytu.....wczoraj poszliśmy na Stare Miasto pokazać mamie świąteczną iluminację. I zahaczyliśmy o Jarmark. Boże, ile ludzi stało w kolejkach do kramów z żarciem!!! Dzieciaki wpierniczały gofry i watę cukrową po kilka na raz, a dorośli bigosy i chleb ze smalcem na kilogramy! Jakby nie wstali od stołów, tylko uciekli z więzienia!!!

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, ale mi się nic nie chce :evil:

Aranjani, nie mogłam spać całą noc przez ten wiatr :?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, zazdroszczę przespanej nocki :D Tak, mieszkam na poddaszu, a wokoł dużo drzew, ba las zaraz i gałęzie latały po blasze :D dziś przez wiatr drzwi się same zamykają, normalnie nawiedzony dom :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tak jakiś zmięty że nawet nie chce mi się palnąć żadnego szowinistycznego docinka.

Jak tam człowieki?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no, właśnie mi zjawa przeszła pod drzwami dzwoniąc łańcuchami :D

Saiga, witam w klubie zmiętych, ogląszam dziś dzień bez szowinistycznych docinków :D

Tomcio Nerwica, brat :D jak tam kurs gospodyń domowych?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, przyszła zmora do zmory :mrgreen: pytałam, ale mówi, ze ma tylko łańcuchy i troche prześcieradeł :D ja dziękuję za taką zjawę od siedmiu boleści :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no wiem,dlatego mówie że dziś mi sie nie chce.

Snejana, w ramach świąt wstrzymam się do północy :D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, uczyli nas jak włączać pralkę , ale zrezygnowałem z tego kursu :D to nie dla mnie , poza tym dziś powtórka mistrzostw europy 2008 na eurosporcie :P

ogląszam dziś dzień bez szowinistycznych docinków :D

dobry żart siostrze wyszedł , dawno się tak nie uśmiałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, jak to powiedział mój brat (inny brat :P ) "dziś jest trzeci dzień świąt" :D

Michuj, a idź Ty :lol::lol:

Tomcio Nerwica, brat zamiast mistrzo europy ogladać pójdzie zrobi coś pozytecznego, jakieś pranie czy... a nie, to może jednak nie :D ja sobie pooglądam, bo przez święta się uzaleznilam od telewizji i teraz cały czas muszę mieć pudło włączone :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.