Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, już probowałam, nawet zaklęć uzywałam, ale ciasto bardziej leniwe ode mnie :P:D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żywiłem nadzieje że ktoś ożywi ten martwy temat

Chyba nadużywam słowa "żywić" i jego synonimów.

Witam wszystkich

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ooo brat, może jednak? prosze :mrgreen:

Saiga, wczoraj mówiłeś o zabijaniu a dziś o ożywianiu, Saiga zmienny jest :lol:

Aranjani, nie poczekam, może jeszcze jakis cud się stanie :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, nie poczekam, może jeszcze jakis cud się stanie :P

cuda się ponoć zdarzają ;)

ostatnio ktos zamiescil na fb zdjecie i komentarz: " Pasterka to cud. Tyle oparów alkoholu, tyle świeć. I że to wszystko nie pierdo****" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasterka to cud. Tyle oparów alkoholu, tyle świeć. I że to wszystko nie pierdo****"

:lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle oparów alkoholu, tyle świeć. I że to wszystko nie pierdo****" ;)

To takie...prawdziwe.

Żartuje,nie wiem jak jest na pasterce,nigdy nie byłem :lol::lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ale też nigdy nie byłam, ale to chyba takie coś jak msza tylko wszyscy są troche wstawieni :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, taa na pewno brat mnie zje, ale... po moim trupie! :mrgreen: przecież brat nawet gotować nie umie, to jak mnie ugotuje? :P

-- 26 gru 2012, 19:29 --

w sumie jednak zrezygnuje , bo jeszcze bym się zatruł

a brat myśli, ze czemu jeszcze żyje? :evil: nie dość, że toto nie jadalne to jeszcze strute papierosami i alkoholem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, nie mogę juz nic zmieścić w sobie, ale piwko to zawsze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat to chyba chce pobity na intensywnej terapii wylądować :P a nie u gastrologa :P tak w ogole wyżarł brat wszystko i co teraz? bedziemy głodować do następnych świąt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.