Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet nie wiem jak sie nazywa...?

Śniłem o niej,

Nasze klasy miały wspolny w-f.

Och jak jak ona daje czadu

W tenisówkach i podkolanówkach.

Ale ona nie wie kim jestem,

I ma mnie w dupie!!

Bo jestem tylko zwykłym frajerem!!

Ależ bym chciał z nią pojsc na koncert.

Jej facet to kutas,

Panoszy sie strasznie w szkole.

Skopałby mi dupę gdyby wiedział prawdę.

Mieszka w moim bloku,

Jeździ Bmw.

I nie wie, kim jestem

I ma mnie w dupie!!

Czuję się jak pleśń

Są święta a ja jestem samotny sam i opuszczony.

Ona idzie w moją stronę, to nie może być prawda

Moje usta zaczęły drżeć, nogi sie ugieły...

Skąd ona wie kim jestem,

Czemu nie ma mnie w dupie????????

Mówi ,,Mam dwa bilety na koncert skarbie,

chodź ze mną w piątek, Zgódź się, tylko nie mów Może,,

Jestem tylko frajerką jak ty........:)

taka odskocznia :))

Gdybyś miał jeden strzał, lub jedyną szanse by zdobyć to czego pragniesz, wykorzystałbyś ją czy po prostu pozwolił jej się wyślizgnąć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a propos życzeń to ja sie z moim bratem połamaliśmy opłtatkiem dziś tak: on do mnie podszedł i powiedział "nawzajem" i ja mu też "nawzajem" :D koniec życzeń :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a propos życzeń to ja sie z moim bratem połamaliśmy opłtatkiem dziś tak: on do mnie podszedł i powiedział "nawzajem" i ja mu też "nawzajem" :D koniec życzeń :D

:lol::lol::lol:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, U mnie w rodzinie są te same tematy :D a jak wtrącę się w rozmowę , to mówią mi , że jeszcze jestem młody i życia nie znam :P no śmiesznie z nim było , ale dawno się tyle wstydu nie najadłem przez niego i resztę facetów z rodziny , którzy po wódce mają inteligencję średnio rozgarniętego szympansa :D

Pitu, W stolicy już ją sprzedają na ulicach :D ale jeszcze życie mi miłe :P

Svafa, Mówili , że jak mi się coś nie podoba to mogę wyjść i nie jeść , ale znalazłem rozwiązanie , zabrałem jedzenie i zjadłem w drugim pokoju :D w tym przypadku nie chciałem się unosić honorem :mrgreen:

Saiga, To już ich problem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dlatemu ja dzis nie odzywałam, jak jeszcze wujek wpadł i mnie i mojemu brata życzył opatrzności matki Boskiej i jakis tam innych religijnych głupot wiedzac, ze nasza rodzina nie chodzi do koscioła to mnie wkurzyła ta szopka, więc wzieliśmy się i poszliśmy :D

Svafa, Candy14, polecam taką formę skladania życzeń na przyszły rok :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitu, dziękuje ci w imieniu warszawiaków :D ale prawda jest też taka , że większość z nich ma manie wielkość przez fakt , że mieszkają w stolicy ;)

Snejana, taki kraj co poradzić :D mnie to już bardziej śmieszy , że mi takie życzenia składają :D ale śmiać mi się do tej pory chce i te ich teksty " zły duch w tobie mieszka , idz do kościoła i wyrzuć z siebie z tego szatana " :lol: aż śmiechem wybuchnąłem , bo nie mogłem wytrzymać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

zły duch w tobie mieszka , idz do kościoła i wyrzuć z siebie z tego szatana
ja bym od razu egzorcyste wzywała, przecież tutaj nie ma zartów :P w mojej wsi jestesmy chyba jedynymi ludzmi, ktorzy nie chodzą do kościoła, więc wiem w czym rzecz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

, Candy14, polecam taką formę skladania życzeń na przyszły rok :lol:

na szczescie spedzam swieta z tak bliskimi osobami ze zupelnie spokojnie moge zlozyc od serca :D W tym roku tylko z Mushem i bylo super :105: a w przyszlym pewnie w Szkocji u corci :yeah:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, to na pewno , ale chciałbym częściej wigilię , bo dawno się tak nie uśmiałem :D

Snejana, ja bym siostrę wysłał do egzorcysty , sam się siostry boję czasem :P

Jeszcze brat do mnie podchodzi i mówi mi , że więcej się nie kąpie po alkoholu , bo nawet w wannie wtedy odczuwa chorobę morską :lol: monty pyhton przy nich wymięka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, zazdroszcze córce :D chciałabym kiedys cała Wielka Brytanie zwiedzić :105: fascynuje mnie ten kraj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.