Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, no w Myślenicach nam taka nową wypasioną otworzyli 8) sranie w banie z tymi latami ćwiczen, ja się nauczylam w tydzien gdy bylam w 6 klasie podstawowki :P normalnie kontakt z bronią od dziecka, że ja jeszcze nie zostalam płatnym zabojcą 8)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, przecież ja już jestem niewolnikiem :bezradny: o, nie znam historii z pralką, co sie wtedy stało?? :D

*Monika*, Lilith, hej, jakoś się ciągnie :D a u Was ? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, 1 raz byłem u psychologa,i zapewne ostatni,po prostu czas spowodował to że moje problemy nie wydają się aż tak wielkie - po prostu z nimi niewiele nie robie,dlatego są,ale wiem że gdyby mi się chciało to je pokonam i tyle.

Snejana, Kurde,czyli literatura o tych ludziach z oddziałów specjalnych to ściema i potrafią pruć z każdej broni po 2 dniach : D?

Ale szczelnicy zazdraszczam,niestety do Krk mi się nie chce jeździć : D.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, lato jest <3 :D też nie znoszę zimy, jutro muszę wstać o 5 :? wtedy jest najzimniej, najciemniej i w ogole ble :P i jeszcze trzeba dojechać do Krakowa, na samą myśl mi gorzej :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, Melduję , że u mnie wszystko w porządku Pani Moderator :P

Snejana, W sumie racja , więc ta wojna jest bezsensu :D nie będę o tym mówił siostrze , bo będzie miała siostra koszmary :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, :D

hasacz, a kto Ci go kupi? :D

Saiga, to nie jest źle kochany. Radzisz sobie :D

Snejana, Ja wstaję codzienni o 5:30 więc rozumiem Twój ból. Rano tak fajnie leży się w łóżeczku, a tu trzeba wstawać :hide:

-- 13 gru 2012, 23:27 --

Tomcio Nerwica, czyli jedziemy na zlot w najbliższym czasie, rozumiem... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nie wiem czy z kazdej, ale z wiatrowek itp. spokojnie :P to na prawde nie jest az tak skomplikowane :P

Tomcio Nerwica, brat się chcial porwac na wojne z własnym niewolnikiem :Pale i tak to ja mam wladze i pewnie bym wygrala o rany, to ja co ten sasiad nawyprawiał? :D

-- 13 gru 2012, 22:30 --

*Monika*, noo, łączę się w bólu ;) jutro pewnie jeszcze wrocę ok. 22 :hide: to juz w ogole kiepsko, byle do wiosny :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, Ale ja płci nie zmieniłem : D !

Tylko nick mi się na A kończy... : P

Snejana, Jednak większość palnej ma coś takiego jak..."odrzut" co sprawia problem... : D.

luk_dig, Taki jak w tym trailerze?

http://www.joemonster.org/filmy/43505/Titanic_Super_3D

Ja nie,ale jeśli taki był - to żałuje.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Cały dzień na nogach bidulko. Współczuję :*

hasacz, fajnie masz. Wstaw potem fotę z nowym prezentem :D

luk_dig, Łuki hej!

Ja nie oglądałam dzisiaj. Na którym leciał?

-- 13 gru 2012, 23:39 --

Saiga, :hide: ale obciach :hide:

Muszę tu częściej zaglądać bo już mi się nicki pomyliły. Ale już wszystko wiem. Jeszcze raz Cię przepraszam. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, o nie, przegapiłam titanica :(

*Monika*, w weekend nic nie robie, nigdzie nie wychodze, trzeba odreagować ;)

Saiga, ja tam mam wiecej sily w rękach niz się wydaje ;) od zmywania garów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, chcialabym być kujonką czasem :P ale w sumie to wiecej o tym mówię niz się uczę :D pewnie i tak mnie wywalą z tych studiów w lutym, ale jakoś mi nie żal, skończy się głupie dojeżdzanie i siedzienie w Krk po 12 godzin :twisted:

Saiga, horror :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.