Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Kiedyś...

Zresztą nie będzie ci się chciało jechać...

Z 2 strony Kraków-Wadowice,oh well.

Nieee,nie będzie ci się chciało.

Ale czuje się ostrzeżony,jakbym był w Krk to wiem skąd te rondle lecące w moją stronę... :mrgreen:

Ok,pożartowali,do garów tera

I gdzie to piwo?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a gary czyste bo sąsiad umył :P to mogę się oddać takim różnym rozrwykom jak myslenie na przykład :D

-- 13 gru 2012, 21:12 --

Saiga, polecą rondle, butelki i noże :P więc lepiej się tam nie pokazuj :D a piwo sobie przynieś, bo ja jestem niemyśląca i nie umiem przyniesc bez rozlewania :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ale arsenał :D ale będziesz je musiał z siebie powyjmować xD ale ja całe piwo rozleje po drodze! (albo wypije :P )

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Powyjmuje.

( i tak wyjdzie taniej niźli dawanie pare tys zł... :mrgreen: )

A piwo doniesiesz,bo będzie więcej garów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, eee wykrwawisz sie zanim to zrobisz :P oj tam i tak mam dużo garów, jaka róznica zatem :P

Absinthe, dobra, dzięki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Kuchenniaki i te do masła się nie liczą...damy radę :mrgreen:

Zresztą,tomahawki mają większy zasięg... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ok, w sumie to przyczynię się do spełnienia Twoich marzeń :P:D

Tomcio Nerwica, za to z bronią palną ja nie mam szans :roll: no okay okay, przyznaje, to były nasze gary :bezradny: zadowolony?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Otóż to...

Btw Tomasz ma jakieś obycie z palną? (ja tam w sumie tylko pare razy strzelałem z czarnoprochowej i tyle )

Broń biała może ogólnie być...ale siekierki mają większy zasięg niż noże : D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja Wam chyba nie wspomnialam, ale mam medale w strzelectwie (jedynie osiagniecie sportowe w życiu) wiec... nie wiecie z kim zadzieracie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Broń krótka,długa?

Wiatrówki,karabiny szturmowe,PDW?

Strzelby,Karabiny wyborowe?

WKM,LKM,CKM?

Jaki rodzaj : D?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, rany jaki znawca :o

medale mam za wiatrówki, ale ogolnie strzelalam z róznych pneumatycznych krotkich i długich i raz z broni palnej. ale nie robilam juz tego pare lat, trzeby by się kiedyś przejśc zobaczyć czy jeszcze umiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, Z wiatrówki strzelałem kilka razy :D więc chyba rzucę oszczepem , chociaż kiepsko u mnie z celnością :D

Snejana, Taki wstyd :roll: gary do sąsiada , nie tak siostrę uczyłem :P i tak siostra z nami przegra , bo po pierwsze jest na dwóch a po drugie siostra jest ... kobietą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, oszczepem brat we mnie rzuci? :shock: wiem, ze przegram, ale przecież nie mozna sie poddawać bez walki :P ale ten sąsiad taki miły był, totalne przeciwienstwo brata :P to uznalam, ze go poprosze o przysługe no :D

-- 13 gru 2012, 22:08 --

hasacz, chyba bym sie sama zabiła strzelajac z bazooki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Połowe i tak nazw pewnie pokićkałem.

Niestety strzelanie nie jest tak łatwe jak się wydaje,to lata ćwiczeń,tysiące wystrzelonych naboi i innych : D.

Z moim wzrokiem to ja jedynie mogę ogień zaporowy prowadzić,bądź strzelać się w budynkach na 30m :mrgreen:

Masz "szczelnice" w okolicy?

Też chcę :

Tomcio Nerwica, To dobry początek : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, W sumie trochę bez sensu zabijać siostrę :roll: w końcu możemy zrobić z siostry niewolnika czyli będzie siostra nam podawać piwo i gotować obiady :P ten sąsiad to tylko dla siostry taki miły , bo jak nam się pralka zepsuła to ... ahh szkoda gadać :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, Cześć.

Jest dobrze,nie na tyle dobrze na ile by się chciało,ale lepiej niźli te 10 miechów temu jak tu trafiłem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.