Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

jaaaaaaaki ranny ptaszek... :P

ja od 5 na nogach jestem w tygodniu jak wstaję do roboty, ale w weekendzik to się lenię...

tritace 5 mg 1-0-0, hydrochlorothiazidum Polpharma 12,5mg 1-0-0 (na nadciśnienie)

antykoncepcyjna evra

setaloft 50mg - 1-0-0

lamitrin 100 mg 1-0-1

doraźnie hydroksyzynka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, cześć śpiochu :P

cześć :) kurde taka pogoda że ciężko wstać. za oknem wszystko zasypane :shock:

Kogo to obchodzi ,że teraz dopiero wstałeś , nie jesteście tutaj sami na tym forum , twoje informacje czasami nie wiem jak interpretować tak jakby narzucacie z Candy swoje myślenie odnośnie funkcjonowania które nie mają nic wspólnego z psychologią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, w Trójmieście? :shock:

U mnie ani grama śniegu.

jo, na ulicach tylko woda ale na samochodzie miałem z 15 cm śniegu i lód na szybach.

-- 01 gru 2012, 13:28 --

Kogo to obchodzi ,że teraz dopiero wstałeś

widocznie kogoś obchodzi, nie musisz czytać co piszę jak ci się nie podoba dałniaszku

To było bardzo nieładne z Twojej strony

:nono:

-- 01 gru 2012, 13:28 --

nie jesteście tutaj sami na tym forum

ty też nie jesteś egoisto więc się zachowuj

Edytowane przez Gość

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie śnieg stopniał

A u mnie śniegu nie ma, ale i tak jest za zimno. Nie lubię w ogóle zimna (przy temperaturze poniżej 15 stopni już mi czasem marzną uszy), śnieg może być, ale tylko na święta. Najbardziej lubię, jak jest gorąc, ponad 30 stopni w cieniu, przy takiej temperaturze czuję się najlepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Nie zapominam się wcalę , Mushroom i Candy dokonują wpisy na całym forum nie tylko w tym dziale , narzucają swoje myślenie , są wszechwiedzący w każdym wątku , irytuje mnie to bo z nikt z nas nie ma patentu na mądrość i wiedzę , a widzocznie Candy z Mashrumem pozjadali wszystkie zmysły nie chce mi się juz czytać tych wszystkich farmazonów , a forum jest dla wszystkich nie tylko dla nich. Kim oni sa ,że ja mam czytac te bzdury napewno nie są fachowcami w dziedzinie psychologii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.