Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, Podpisuję się pod tym co napisałeś :D wszystko mogą nam zarzucić , ale nie coś takiego :D

Snejana, Nie pyskuj kobieto i piwo nam przynieś lepiej , bo od mądrych wywodów jesteśmy my :D

Svafa, Z takim podejściem i wymaganiami , to może poszukajcie szczęścia na innej planecie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, widze, że Saiga, już na brata wpłynął, bo wcześniej to brat grzecznie o obiadki prosił :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, w sklepie a gdzie ma być, :P

Tomcio Nerwica, nie bo jeszcze się wałek na tej pustej głowie złamie i jak ja będę ciasta robić :D :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, zawsze jesteś krok przede mną ;) ja będę całe życie sama :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To czemu nie jest na moim biurku :mrgreen: ?

virgo21, Mara_, Na kogoś być może traficie,trzeba pamiętać tylko że nie każdy facet to chuj ;)

Tomcio Nerwica, Będę cię wspierał mentalnie :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, prawdę bredze :D

-- 19 lis 2012, 20:46 --

ej bo się tu zaraz sympatia.pl zrobi :D

Saiga, bo nie masz biurka? :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, W takim razie pozostaje nam życzyć tobie żeby za 5 lat było tak dobrze jak teraz albo jeszcze lepiej :D

Snejana, Siostra nie będzie sama , bo już księcia znalazłem z Arabii Saudyjskiej :D obiecał mi , że jak załatwię mu ślub z siostrą , to zostanę właścicielem banku w jego kraju :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.