Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, był szybszy od brata, nie moja wina :D zreszta jakby tak brat ciagle na fajki nie chodzi to by moze tego nie przegapił :P

-- 14 lis 2012, 21:49 --

luk_dig, zdam relacje jak dożyje :D szynszyl jest super <3

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a co jak futrzak zje? :P trzeba bylo jednak tego Ezila porwać, moze by tyle nie jadł a jeszcze kebaby robił :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Futrzak mnie lubi , a szynszyl nie bo go karmie kocią karmą zamiast paluszków :D a Ezila chciałem porwać tylko nie wiem gdzie go szukać i podobno od tamtej pory nie korzysta z pomocy masażysty ... przynajmniej tego klubowego :D

-- 14 lis 2012, 23:17 --

Uciekam na rower , do zobaczenia w nocnych :papa::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, a co to za przysmak? :D

Tomcio Nerwica, szynszyl mi powiedział, że Cie lubi tylko jesteś trudny :P aha, Ezil zamiast z pomocy masażystow korzystać to uczy sie gotowac do czego to doszło :D

:papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego jestem taka zmęczona ? :bezradny: padam wprost

Może reagujesz na wyżową pogodę podobnie jak ja. Ja "nie ogarniam" kiedy jest taki wyż.

"I knew a man who lived in fear

It was huge, it was angry,

It was drawing near.

Behind his house a secret place

Was the shadow of the demon

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, to jest obraz Paula E. Chabasa, francuskiego malarza, który żył na przełomie XIX i XX wieku, obraz nazywa się "Ninfa Loira". On malował nimfy, rusałki itp.

"I knew a man who lived in fear

It was huge, it was angry,

It was drawing near.

Behind his house a secret place

Was the shadow of the demon

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.