Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, przygotowuje się psychicznie na jutrzejszy dzień :zonk: a u brata co tam?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, o to dobrze, musze podać linka, żeby mnie o kopiowanie cudzych dzieł nie posądzili :D :D :D

Tomcio Nerwica, prowadze jutro moje pierwsze lekcje wyrównujące z angielskiego dla dzieci z klas 1-3 :zonk: dziecko będzie uczyć dzieci :zonk: a co jak mnie zjedzą ?!

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, dzięki dzięki :D :D

Tomcio Nerwica, ale wziąć udział i prowadzić czy być uczniem?? :D z gimnazjalistami to przynamniej byłoby wiecej do wymyslenia a tu co ? kolorowanki, piosenki i zabawy? przecie dzieci w pierwszej klasie jeszcze pisać nie umieją, po kij im angielski? :-|

luk_dig, nie muszę, ale się zgłosiłam i mnie wybrali ;) chciałam mieć jakieś referencje, ze pracowałam z dziećmi, żeby potem jechać na taki program au pair, mozna jechac za granice pracować jako nańka, wymyślilam se :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ta gimnazjaliści zaraz by było słychać " o niezła dupa " albo " idziemy na fajkę przynudza " a dzieci są bardziej posłuszne więc mniej stresu :D a ja chciałbym być prowadzącym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jeszcze jedna rada, nie odwracaj się plecami. a jak nie odezwiesz się na forum przez tydzień czasu, to będzie znaczyło, że dzieciaki Cię dorwały. Jesteś zdana na siebie, bo misji ratunkowej nie będzie. :mrgreen:

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jakby brat był prowadzącym to by brat z nimi na fajke poszedł :D :D

dobra jak dzieci będą niegrzeczne wiem z czego zrobie następny sernik :D

-- 14 lis 2012, 21:26 --

luk_dig, nie? :-| kurde trzebaby się zapisać ja jakieś karate :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, hej :D

właśnie nie wiem, ile mi ich dokładnie przydzielili mam nadzieję, że nie za dużo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, co brat chce od tego szynszylka biednego? :( sam brat go wybrał :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.