Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Svafa Ciebie również i wszystkich również

virgo21 Hejka

kafka Witaj

Dzisiaj wróciłem , wszędzie dobrze a najlepiej w domq :lol:

Jestem wykończony tym wyjazdem :(

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, canelloni mniam ale bym zjadła, ja jem chipsy :P

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, no to brawo kuchareczko, moja siostra robi zajebiste canellonii, ja kiedys robiłąm kilka razy musze do tego chyba wrócić; ja mam chec zrobic jutro ciasto

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wróciłąm ze spaceru z M i kolegą byliśmy w sklepie małe zakupy i wróciliśmy lasem, lubię wczesną jesień, pachnie liśćmi, liście piękne kolorowe i jak jest sucho

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.