Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, masz tv? to niebawem o 20: 20 nowy serial się zaczyna 1 odcinek z Dereszowską :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siła wyższa, nawet spoko się zapowiada jak dla mnie poza tym, że interesuje mnie buddyzm a serial poniękad o tym dominika92, :smile:

-- 02 wrz 2012, 20:23 --

Dora u której jestem usypia córkę, od jutra idzie do przedszkola Tosia- moja bratanica, rano jedziemy razem przedszkole, urząd- ja po nowy dowód osobisty i z Dorą jeszce w 2 miejsca, jutro wracam do gdyni

-- 02 wrz 2012, 20:26 --

zerknę, nigdy tego nie oglądałąm, kiedyś w niedzielę to na tvnie nie mam talent a aa X factor lubiałam Monar,

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMEN1695, Svafa, siemka co tam?

ja wcinam jabłecznik ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to za laska w Twym avatarze? carlosbueno, :o jakaś znajoma mi się wydaje :mhm:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.