Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bellatrix, Zamiast hostii, będe po środku ołtarza przyrządzał publicznie (jak ten Makłowicz :D) świętą jajecznicę, a potem będziemy "brali i jedli z tego wszyscy" :D

P.S. Nie dostaniemy przypadkiem zaraz po "oscie" za obrazę czyichś uczuć religijnych ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Mnie ten wątek też bawi :D Swego czasu napisałem w nim ambitniejszego posta, jeszcze jako bohdan30, ale potem już tylko w nim żartowałem :P W sprawie osta pogadaj z Wszechmocnym Amonem :D Wszystko da się załatwić ;)

Kiya, Przykro mi, ale jajecznicę ch*j strzelił :P Zagadałem się z Bellatrix i mi się przypaliła :D Musisz sobie na szybko zorganizować jakieś kanapki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Mówisz, że taka z Ciebie Famme Fatale ? ;) Zaczyna się od przypalonej jajecznicy, a kończy ... - aż strach pomyśleć :P Mityczna Puszka Pandory to przy Tobie niewinne pudełko z czekoladkami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie jajecznica się przypaliła, lodówka świeci pustkami, więc w sumie możesz mnie troche podokarmiać, jak tego bezpańskiego pieska marznącego w styczniowym mrozie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, elo melo

wróciłam z pracy co za upał, oł yeee mam 3 dni wolnego i wyjeżdzam na plażing smażing i imprezing ;)

jak tam u Was? też gorąco...? ;)

-- 06 lip 2012, 16:22 --

Bellatrix, hello :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, zajebiście :D

-- 06 lip 2012, 16:25 --

ja idę pod rynnę , zaraz wracam... ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, masz sesję jeszcze?

jak dobrze po prsznicu ufff :mrgreen: zajebiscie mi ide kawe zrobic bo dzis nie piłam

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, siema witamy ;)8)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.