Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Boberek :D

cześć Candy14 EmotsImgSrv.aspx?uid=-1&pid=971&eid=10503

-- 21 cze 2012, 10:54 --

dla mnie nie luzik :P Z moim brakie motywacji, a teraz jeszcze na odkuraczu " Uwaga, by uniknąć porażenia prądem.." brrrrrrrrrr!! I jak tu teraz się przełamać :P

Zacznij od czegoś prostego a dalej samo pójdzie.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, zmiana pościeli, narzuta, pranie, pościeranie kurzy w dwóch pokojach, odkurzenie, sprzątniecie królikowi i szczurom :)

zamiast "odkurzenie" zobaczyłam "odurzenie" :oops::D:bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, zmiana pościeli, narzuta, pranie, pościeranie kurzy w dwóch pokojach, odkurzenie, sprzątniecie królikowi i szczurom :)

zamiast "odkurzenie" zobaczyłam "odurzenie" :oops::D:bezradny:

Tu na tym forum jest tylu lekomanów że bym się wcale nie zdziwił :P

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej wszystkim niewitanym i miłego dnia życzę, ja idę ogarnąć dom, bo mnie bojowy nastrój chwycił :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W czasie sprzątania znalazłam stare albumy rodzinne w tym zdjęcia nawet z 1860 roku :105: Chyba mam co robić do końca dnia :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej wszystkim...miałam jechać na kajaki a tu do *upy ta pogoda, zrobiłam śniadanie :P

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, dawno mnie nie było. Stęskniłam się :*

Mam roboty od , a czasu ni . W związku z powyższym bałam się tu wchodzić, bo wiedziałam, że na godzinie czy dwóch może się to nie skończyć :P

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wiedziałam :roll: tym razem już się nie wystraszyłam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.