Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Transfuse, Zatankuje do pełna i ucieknę , numery pewnie spiszą ale to już właściciel będzie mieć problemy :P

Snejana, W sumie nie dziwię mu się , bo dać kobiecie auto to ryzyko , pamiętam jak siostra prowadziła , udało jej się przejechać 10 m i na drzewie skończyła się jazda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok przynaje, że jeżdzę jak baba :roll: ale zdałam egzamin za pierwszym razem, więc uważam, że i tak jak na babę to przyzwoiciev :mrgreen:

luk_dig, klasa 8)

-- 18 cze 2012, 13:09 --

Bellatrix, oszczędasz sobie nerwów :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, Każdy z nas musi dzwigać swój krzyż , wielbłąd też tylko jego nie utrzymał takiego ciężaru :P

Snejana, Zdałaś ? jak to możliwe , że ty zdałaś a ja nie ? boks.gif , zresztą ja z bratem do dziś nie możemy zdać , a siostra zdała mimo tego , że jeżdzimy lepiej ... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, btw. obiecałam, że do końca świata to ja stracę dziewictwo. :D

Snejana, a ja nawet żyję.

Bellatrix, oo, u nas już oceny prawie wystawione, muszę jeszcze jutro lecieć polski zaliczyć. ooo

Wgl w szkolnym kontekście dałam takie oto ogłoszenie, oceńcie moje szanse:

Sprzedam ksiunżki, do III klasy gimnazjum i nawet jakieś do I (jakaś informatyka, technika, coś z te manie). Cena nieogarnięta ale potencjalnych zainteresowanych proszę o kontakt.

(Zaznaczam, że np. ksiużka od fizyki wygląda jak nieużywana, ponieważ była nieużywana. To świadczy o poziomie mej wiedzy w dużym stopniu.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ałć nie bij mnie! a bo my kobiety jesteśmy świetnymi kierowcami, tylko udajemy, że jest inaczej, żeby Wam nie było przykro :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam ksiunżki, do III klasy gimnazjum i nawet jakieś do I (jakaś informatyka, technika, coś z te manie). Cena nieogarnięta ale potencjalnych zainteresowanych proszę o kontakt.

(Zaznaczam, że np. ksiużka od fizyki wygląda jak nieużywana, ponieważ była nieużywana. To świadczy o poziomie mej wiedzy w dużym stopniu.)

;)

Dostałam kooooooooooooooooooooopa, więc idę. Pozdrowionka Kochani:*

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, ło hohho! :D Ciężko będzie trzymać grając oburącz, nawet prawą stope mam zajętą, ale postaram się to robić w pauzach. :D:D

Musze mieć 5 bo na dyplomie inaczej nie wypada, chociaż jeszcze nie wiem jak to zrobię. oo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ej zaraz zaraz a czy Ty się nie zapędziłeś? ja prowadze auto tylko w obrębie kuchni więc wielkich zniszczeń nie ma :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No tak zapomniałem , że jesteś uwięziona w kuchni z której może cię uwolnić tylko wybraniec ... ale wcześniej będzie musiał pokonać smoka :P

Villain, Im wcześniej tym lepiej , póżniej na egzaminach będzie ci łatwiej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.