Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

hej znowu :D obejrzałabym jakiś dobry film wieczorem, poleci ktoś coś? :105:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Nie wiedziałam, że bierzesz leki.

halenore, Mój lekarz mówi, że ma bardzo złe doświadczenia w przepisywaniu spamilanu swoim pacjentom. Szczególnie w połączeniu z innymi lekami. Dlatego mi go odradził, bo swego czasu chciałam spróbować.

"Objawy mają swoje znaczenie"

Zygmunt Freud (1856-1939)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, Mój lekarz mówi, że ma bardzo złe doświadczenia w przepisywaniu spamilanu swoim pacjentom. Szczególnie w połączeniu z innymi lekami. Dlatego mi go odradził, bo swego czasu chciałam spróbować.

A możesz napisać coś więcej?

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, następny o mnie zapomniał :-|

-- 17 cze 2012, 18:00 --

Stark, z tej listy filmow kilka widziałam, Requiem dla snu, Funny Games, Martyrs, no i Happy Tree Friends oczywiście :D

Ale dzisiaj chyba własnie skuszę się na jakaś komedie :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Requiem nie oglądałem,ale nie sądzę by było równie paskudne i szokujące jak niektóre pozycje tam.

a komedii...dawno żadnej nie oglądałem, to nic nie polecę :<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, zawsze można wypić to symboliczne piwko w "dziennych wronach" ;) A jak impreza się przeciągnie, to przeniesiemy się do "nocnych darków" :D Takie okazje nie zdarzają się codziennie :D Pewnie sporo osób na forum zechciałoby wpaść. Jakby coś się szykowało, to daj znać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A możesz napisać coś więcej?

Chętnie, ale to wszystko co wiem na ten temat. Lekarz mi mówił, że spamilan w połączeniu z innymi lekami może wywoływać różne dolegliwości m.in właśnie mdłości. Mówił, że sporo ma takich pacjentów.

Dlatego nawet nie próbowałam spamilanu, bo lekarz wybił mi go z głowy. A chciałam połączyć go z wenlafaksyną.

"Objawy mają swoje znaczenie"

Zygmunt Freud (1856-1939)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, nie jest zdecydowanie tak szokujące i paskudne jak mogłoby się wydawać, w sumie nawet fabuła jest dosyć schematyczna, ale super są ujęcia no i klimat :roll::smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spamilan-buspiron to antagonista D2, czyli w moim przypadku odpada skoro biorę Solian w niskich dawkach, żeby rozruszać neurotransmisję dopaminergiczną. W dużych dawkach Solian też jest antagonistą D2 i D3. Zresztą nie potrzebuję leku przeciwlękowego.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, niedawno wróciłąm z pracy, nie udało mi się pojechać na zlot 3 city; nocowaliśmy u znajomych dziś M podwiozł mnie do roboty w robocie hardkore jednym słowem , wczoraj oglądaliśmy mecz,siedzieliśmy do nocy gadaliśmy i gadaliśmy, rano ból głowy

teraz chwilkę posiedziałam na leżaczku na ogrodzie z psami, gryzły się to je musiałam rozdzielić..piję redsa żurawinowego i zjem sobie lody

jak niedziela u Was ?

;)

ja też dawno komedii nie oglądałam jakby co ...

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix,

nie miałam po zolpi uboków,ani po paro , za to sulpiryd w ogóle mi nie słuzy nawet w małej dawce na dopamine a wenla jest średnia i miałam uboki straszne, mysłąm ze se przekręcę na poczatku wenli w sumie ponad miesiac to trwało , teraz jest lepiej , po mianserynie przytyłam za to chociaz dawała fajnie kopa i nakręcała ,ale zaczęłam miewac jazdy z jedzeniem , które mogły przejsc w coś bardziej niebezpiecznego, dlatego wole juz sie pomeczyć z wenla niz brać paro, które optymalnie z mianseryną działało ,ale w innych aspektach szkodziło(mianseryna) :?

pozatym po zolpie śpię po mianserynie w ogóle nie spałam tylko mnie nakrecała w małych dawkach, hydro tez na mnie w ogóle nie działało

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Być może obejrzę,jakiś czas owy tytuł krąży mi po głowie.

czesto go umieszczają na listach najlepszych filmow itp. nie gloryfikowałabym go aż tak, ale myslę, że się nie zawiedziesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, a czym ? ...bo nie w temacie jestem... ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Zapomniałem :-| przepraszam , wybaczysz mi ? :-|

niech no pomysle... :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, zabiło mnie to x hmm a zauważ, że większść kucharzy w takich programach to mężczyźni :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Dlatego , że mężczyzni lepiej gotują np ja , potrafię szynkę usmażyć , kanapki nauczyłem się robić niedawno i mimo tego , że większość kobiet to potrafi , ja pewnie robię to lepiej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale miałam dziś piękny sen, śnił mi się obcy mega przystojny facet, cos tam niby kręciliśmy obudziłam się cała mokra, kołdra mokra... :mrgreen::oops::105::105::105:

a M spał z kumplem... :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.