Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bellatrix, podziwiam :D dużo jeszcze zostało? kiedy jakiś egzamin? :)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, trzymam kcuki, dobrze będzie skoro tyle się uczyłaś :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, nie siedź i nie wyj, tylko siedź tu i pogadaj z nami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, faceci tacy są... :( przepraszam w ich imieniu. Jeśli nam coś nie wychodzi to obrywa się najbliższym. Tak najłatwiej się wyładować.

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, a w jakiej on branży pracuje ? brzydko postępuje :( kiedyś podobnie się zachowywałem :(

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, A próbowałaś z nim porozmawiać, powiedzieć mu, że Cię rani w ten sposób ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, Ale nie z Twojej winy ! Ja widzę stratę w bliskiej osobie dopiero po jej utracie. Wiem, że gdybym zachowywał się inaczej i nie ignorował pewnych sytuacji to może było by miło i przyjemnie... może nadal spotykałbym się z tą Dziewczyną...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, znam to... wiesz to co opisuję jest moim indywidualnym przeżyciem, A. również stawiała mnie w podobnych sytuacjach lecz mało sobie z tego robiłem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.