Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Transfuse, szkoda, że po technikum nie poszedłem do pracy w zawodzie, a miałem taką propozycje, wolałem iść na studia chemiczne. Teraz mam problem z obroną. Pracuję w firmie informatycznej jako helpdesc. Ale i tak cały czas szukam pracy w zawodzie. Zawszę lubilem ochronę środowiska.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, to życzę powodzenia. :D

-- 15 cze 2012, 12:33 --

pinda, a dokładnie o jakie Tobie chodzi ?

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, może materiały wykładowe z zarządzania środowiskiem lub oceny oddziaływania na nie... Na mojej specjalizacji niewiele było przedmiotów związanych czysto z ochroną.

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, hej, wchodziłam tu czasem i czytałam co piszecie, ale straciłam chęć do rozmowy :-| teraz zaczynam od nowa :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.