Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, mam ten sam problem ... ale staram się o tym nie myśleć.

Villain, co to znaczy ?

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, czasami też mam takie myśli, ale rzadko. Posiedź z nami, nie martw się tak mocno :smile:

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, ale nie lubię tego uczucia strasznie.

Nagle robi się tak pusto, a każdą bliską mi osobę mam ochotę wbić w ziemię jakby tylko spróbowała się odezwać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kafka, moja się chłodzi w lodówce :mrgreen:

Villain, ja często reaguję uniesionym i aroganckim tonem w takim nastroju ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2:1 koniec meczu :-|

umyłam włosy , lody zjadłam, co teraz... :roll:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, :evil: masz coś na sen? mocna melisa np. ??

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, :mrgreen::mrgreen: ale śmieszne

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.