Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, jak tam Rebeka? Ja dzisiaj cały dzień myślę o Jane Eyre a nie mam ani chwili, zeby spokojnie posadzić tyłek w zacisznym miejscu i poczytać :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam po pracy ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, hej ;)

luk_dig, no uwielbiam ten film, świetny klimat :105:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, no wiesz co :x:D ja znów nie lubię filmów Hitchcocka, a ten bardzo mi się podobał. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, Ja to chyba 20 razy Sin city oglądałem , nigdy nie poczułem się tak blisko związany z bohaterami , tym bardziej , że mieli tak samo popieprzoną wizję rzeczywistość jak ja ... więc pijmy

pinda, Cześć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Stark, udajemy tylko takich 8)

pinda, hej, jak tam żyjesz po zlocie? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale się objadłem , nie mam w ogóle umiaru w jedzeniu , najpierw kanapka z tuńczykiem , od razu po tym kanapka z nutellą , a następnie chipsy z cebulą ... kur*a o mało pawia nie puszcze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zresztą ja dzisiaj też, zawsze gdy idę na terapię muszę czymś zajeść nerwy i po terapii najlepiej też :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, podzielsię kanapką z nutellą... :comone:;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.