Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bellatrix, kafka, girl anachronism, dominika92, hej, co słychać? :)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dopiero wstałam :roll: z boku to rzeczywiście wygląda jakby miała wygodne i przyjemne życie :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, hej

-- 11 cze 2012, 13:07 --

Jestem taka leniwa, ze nawet mi się nie chce iść kawy zrobić :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie widzę, że wszyscy poznikali... chyba już nie żyją

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to twoje zdjęcie?;p

-- 11 cze 2012, 14:55 --

A tak na poważnie, to myślę że powinieneś z czymś takim uważać, bo zawału dostaję jak słyszę odgłos domofonu lub sygnał rozładowującej się komórki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.