Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Angelo24, Nie tylko murarze mają role do odegrania , przed meczem trzeba będzie dziury w murawie porobić , w końcu my jesteśmy przyzwyczajeni do takich warunków ze względu na drogi :mrgreen:

Snejana, Od września rusza Liga Mistrzów , więc wtedy też będą rozmowy o piłce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, zatem nie ma mnie we wrześniu, wyjeżdzam do dżungli amazonskiej :roll::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, We wrześniu w dżungli amazońskiej , nasza kadra będzie miała ośrodek wypoczynkowy , a pózniej ruszamy na mecz z bezludną wyspą :P

Angelo24, Będą grali przez to w osłabieniu :P , poza tym jak Adamiakowa zawinie rogala pod poprzeczkę , to nie mają szans :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to gdzie ja się mogę schować? :bezradny:

Angelo24, wow, to rzeczywiście pozazdrościć pracy :)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vif, witaj :smile:

Tomcio Nerwica, niekoniecznie, ja osobiście tak sobie narzekam, bo lubię czasem :P ale Stark, już podał ciekawy temat :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana

Czasami nie ma czego, np stania po 4 godziny na deszczu i fotografowania tego i tamtego : ) Ale ja to lubię..

i tak lepsze niż zasuwanie na kasie 12h, czy tego rodzaju rzeczy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.