Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

hej

mam słaby kontakt ze światem, kubeł zimnej wody proszę

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., nie wiem jeszcze.. mnie generalnie zakupy poprawiaja humor..to moze byc jakas fajna bielizna, nowe buty, cos do domu, cos dla zwierzakow :105: cokolwiek

Ostatnio kupilam sobie fajne spodnie z dziurami w Bershce.. zreszta zazwyczaj tam kupuje spodnie bo mile lechca moje ego rozmiarowka..wchodze w rozmiar 34 :mrgreen:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, też zawsze tam spodnie kupowałam. Ale kiedy to było, chyba w innym życiu :roll:

Wczoraj udało mi się koło 14 zebrać, ciekawe czy dziś z tego cokolwiek będzie, umyłam jedno okno choć nie tak dokładnie jak bym chciała :roll: I ogólnie to mam ochotę się znowu schować do łózia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rany, kiedyś tak lubiłam zakupy

teraz do mnie dotarło, że wciągu ostatnich miesięcy kupiłam tylko jedna spódnice i spodnie z przymusu :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, a żebyś wiedział, życie kawiarniane i burżuazje :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest tu kto?

ja.. wrocilam :D wlasnie rozmawialam z moim facetem, ktory stwierdzil ze moja logika jest porazajaca .. w tym miesiacu jestem na debecie i mam dola ,ze nic nie bede mogla sobie kupic...wiec poszlam sobie cos kupic na poprawe humoru :P

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, wiem :roll: slysze to od mojego faceta ciagle :blabla: i wiem ze on rowniez ma racje. Zakupilam sobie cudowna ksiazke "jak w latwy sposob rzucic palenie" tylko jakos trudno mi sie zabrac zeby usiasc i ja przeczytac :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.