Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw, ja nigdy ciast nie robiłam, więc wszystko jestem w stanie zepsuć, bo nie znam podstawowych zasad :) no ale..inaczej nie da się nauczyć niż próbując..ogólnie lubię siedzieć w kuchni i podobno nie tak źle mi wychodzą różne rzeczy..ale no właśnie brakuje mi wiedzy, doświadczenia itp. :)

-- 21 maja 2012, 23:01 --

Laima, dobranoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, dobranoc

dominika92, super, na jakim etapie jesteś, już w piecu?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominiko92, tak własnie trzeba odważnie próbować - nie wyjdzie trudno. Następne będzie lepsze :D:D

Najważniejsze, by nikt nie krytykował, kpił sobie, gdy coś się nie uda.Wówczas skrzydła opadają :D:D

Zna to z autopsji. Aktualnie, mój Mąż, który jest pierwszym próbującym moje wypieki, potrawy, zawsze potrafi docenić moje starania, a to podstawa.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, mój chłopak zawsze mnie wspiera w takich rzeczach i pomaga, służy radą bo dobrze gotuje i piecze :) absolutnie nigdy mnie nie krytykował, ale...ja sama robię to doskonale za 100 osób :( teraz też już widzę, jak wyrzucam to do kosza..z moim pierwszym ciastem też tak było, ale ostatecznie wyszło dobre. Mimo to jestem przekonana, że to będzie niedobre :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, a może będzie dobre.... ;) kiedy wyjmujesz, długo jeszce?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, nie bądź taka sroga dla siebie. Więcej wiary, optymizmu. Nawet jeśli coś nie wyjdzie, czy coś się stanie??

Najważniejsze, że masz obok siebie człowieka subtelnego, wyrozumiałego :D:D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominiko92, znam kilka prostych przepisów, nie do zepsucia. Jakie ciasta lubicie??

ja poprosze :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, prosze bardzo bo mam jej dzis w nadmiarze :D

images?q=tbn:ANd9GcR856nPxJHbtBq_2XIaJ2HFcz1eoUX_k8hD410GiWE3Tu4ER9eP

Zaraz zmykam do Gdanska spotkac sie z moim tata, zeby spokojnie pogadac pojdziemy sobie na cmentarz..przy okazji odwiedze grob mojego bylego tescia bo dawno nie bylam a potem moje kochanie wraca z pracy :yeah: o cos sobie porobimy razem

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oklapłam od czasu tej "nieudanej terapii" :(

dokladnie to samo pomyslalam w innym temacie... ja to mowie w takich sytuacjach "padles- powstan!" Kazdy ma prawo do upadku ...wazne czy zostaniemy na kolanach czy staniemy na nogi.

Buziaki przesylam i nie dopuszczaj do siebie wewnetrznego krytyka :*

-- 22 maja 2012, 10:54 --

LATEK50, a ja lubie cmentarze... sa takie nie z tej ziemi... nigdzie nie czuje takiego spokoju jak tam. A z tata sie tam spotykam bo nie mam ochoty widziec mojej matki i nie chce isc do ich domu. Poza tym przy niej nie moglibysmy szczerze pogadac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.