Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Mataforgana, chce takiego przyjaciela xD

a tak poważnie... to brzmi dziwnie

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, czesc

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podjęłam decyzję, usuwam konto.

Jeszcze chciałam na koniec podziękować mocno

Prz3mkowi77 za cenne wskazówki i ciepło, na jakie mogłam liczyć

Mycrelli, która nie była obojętna

Abbey, która zawsze pytała o mój nastrój

Starkowi przede wszystkim, jako osobie, która stała mi się najbliższa na tym Forum, dziękuję za wszystko.

Mam nadzieję, że każda z osób wyżej wymienionych przeczyta to osobiście, jeżeli nie, to proszę obecnych tu o przekazanie podziękowań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

helllo, witam w piekny deszczowy poranek...

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a koko spoko :smile: , nie pamiętam kiedy wstałam tak wcześnie, muszę do szefowej zadzwonić i zapytać czy mam szansę wracać do obecnej pracy...przez deprechę nie byłam w stanie do niej chodzić

-- 07 maja 2012, 07:31 --

ogólna zamułka tu widzę, ale to i dobrze bo pewnie każdy zajęty swoimi sprawami i się nie nudzi w poniedziałek rano po długim wekendzie

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.