Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Laima, siedzę w domu, na dupie, nic nie robię, przyrosłam do komputera, ani książek ani pianina mi się ruszyć nie chcę.

Jak na zbawienie czekam na sms od Niego, nie wiem po co. Jedno słowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wstyd dopiero wstałam, poszłam spać o 3 :oops::oops:

Mirabeleee, sma od niego....opowiadaj...!!!!!!! :mrgreen:8)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, idę jeść śniadanie w takim razie... :smile:

miłego sprzątania

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o co tu chodzi z tymi wronami?kiedyś przeczytałem na ścianie niezrozumiałe hasła napisane sprayem:

rządziła wrona,rządzą grona,płody nie przejdą.

oraz

9 kilotonowy ładunek zanurzono na głębokość 1000m i noworodki zlitujcie się nad żydkami

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen1988, moim zdaniem powinnaś iść na oddział, masz kogoś kto z Tobą pojedzie? pomoze się spakować itd..? martwię się o ciebie

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen1988, nie możesz zaliczyć pózniej samej sesji, a ten okres będziesz miała zwolnienie ze szpitala..??

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen1988, ja w klasie maturalnej byłam 3 mies w szpitalu i skończyłam liceum w czasie, nawet gdybym starciła rok nie żałuję.. :oops::?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.