Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, jeśli do tego czasu przetrwa :P

Ja ostatnio u spowiedzi byłam w chyba piątej klasie podstawówki - matka powiedziała, że jak nie pójdę, nie kupi mi butów :lol::lol:

no tak, najlepiej to postraszyć a później są tego konsekwencje, nerwice, depresje :evil:

zawsze byłam (i jestem) szantażowana przez matkę, głównie emocjonalnie, więc teraz się męczę :D

Na rozkminę mnie wzięło. A może właśnie przez to, że zaniedbujemy Boga nas to spotkało? W końcu podobno nic nie dzieję się bez przyczyny :shock:

Np. moje przypadłości to efekt zagnieżdżenia się szatana w moim ciele, duszy. :D Znajoma opowiadała, że mieli w kościele wizytę egzorcysty, który opowiadał o nastolatce: kochała czarny, była zamknięta w sobie, miała dziwne zainteresowania, słuchała metalu, lubiła tatuaże, cięła się. Musiał działać, bo szatan był tak głęboko w niej, że ledwo mu się udało :lol:

Ta opowiadająca uznała, że 'oprócz cięcia identyko jak ty'. A ponieważ ona nie wie wielu rzeczy, to wszystko się zgadza, jestem opętana :twisted:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie dostałam ochrzan za to, ze dodałam kiełbasę do jajecznicy. Wypadło mi z głowy po prostu> Trochę mama wjechała mi na psyche, bo powiedziała, że mogłam to zrobić przez szacunek do Niej.

Sorrow, Po znajomości.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorrow, Po znajomości.

Właśnie nie mam takich znajomości. Są jakieś agencje ale się boję z nimi jechać bo prawie zawsze jak sprawdzałem w necie to ludzie się skarżyli że pojechali a pracy nie było i tym podobne rzeczy. Do tego wszyscy chcą upychać po kilka osób (w ogóle się nie znających) w jednym pokoju.

INFJ 1w9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć arhol, Sławek, a dlaczego chwilowo? W domu zagonili Cię do jakiś porządków?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arhol, miłej pracy w takim razie :D

carmen1988, nie wiem, jakie mankamenty masz na myśli, ale jeśli o wygląd zewn. to jak dla mnie sliczna i sympatyczna z Ciebie dziewczyna ;)

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Kasia główka do góry. Wiesz, że caly czas nie możesz się zamartwiać bratem. Trzeba mieć nadzieję i wiarę, że będzie dobrze. Wiem jak jest Ci teraz ciężko, ale pamiętaj, że masz nas.

-- 06 kwi 2012, 12:36 --

arhol, ja chyba też, ale jak muszę to muszę. :P

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.