Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, ale do sklepu po pierniki i delicje to już nie trzeba latać :D a ja jeszcze w planie mc donald mam..i czekoladowy shake! :mrgreen:

to się rozhulałaś :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, kaszka manna z resztkami kit kata :mrgreen: Przynajmniej tak wygląda mój ulubiony smak... :bezradny:

slow motion, bo starczą mi takie małe jak mam, po co większe. I tak mam kifozę :mrgreen: No i po co mi duże, skoro będą tylko w majsterkowaniu przeszkadzać 8)

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Core, co tam słychać? Czy ja dobrze kojarzę... jesteś z P-ń?

Kuźwa ja mam tylko 160 cm :roll:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, nie nie, do Poznania mam daleko. Cóż dzisiejszy piękny poranek zakończył się w momencie zobaczenia w oknie, mojego kota przejechanego na ulicy :( . Od rana czuję się przygnębiony, bo sam go wychowywałem, zawsze mnie rozweselał, to mu się zachciało buszować po polu, no i masz. A ogólnie to jednym słowem do d... bo pracy nie mogę znaleźć od 4 m-cy i nie zanosi się na to abym jakąś znalazł, na dodatek nie mam już pomysłów gdzie szukać... A co tam u was?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.