Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim

Wow :shock: co za temat. Ja tam lubię wiosnę, ale nie cierpię lata, zwłaszcza w mieście, np. jadąc w zatłoczonym tramwaju :roll:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, ok. 20 stopni to masz rację, dla mnie temp. idealna do funkcjonowania.

Czy ja dobrze kojarzę, mieliście jakieś spotkanie forumowe?

Nie było mnie kilka dni i już jestem do tyłu ze wszystkim :roll:

nextMatii, i jak Ci się zaczął ten tydzień?

-- 05 mar 2012, 12:15 --

Vett, już po rekolekcjach? Jak samopoczucie?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, już po... Nawet nieźle, siedziałam prawie na samym końcu z jedną znajomą, więc nie miałam tego poczucia 'obserwują mnie z każdej strony, zaraz ktoś najdzie od tyłu', uff... Chociaż ksiądz lekko mnie wnerwił kazaniem, dlatego włączyłam sobie Rammsteina 8) Jeszcze tylko jutro, środę sobie odpuszczam...

A jak Twój dzień...?

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nextMatii, pociągający :105::D Biedactwo z Ciebie, że Cie te choróbska nie opuszczają.

slow motion, super, ja też wolę takie kameralne. Ja byłam tylko na jednym dwuosobowym spotkaniu forumowym :oops:

-- 05 mar 2012, 12:23 --

Vett, a widzisz, nie było tak źle.

U mnie dzień jak dzień. Może później się rozkręci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.