Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kornelia_lilia, miałam wykład na 8, ale nie poszłam :twisted: za to po 11 muszę jechać do prodziekanki, na samą myśl nóż mi się w ręce otwiera.

a wycieczkę miałam wczoraj do zakładu produkującego ziemniaki, hahah :great: bez szału, w dodatku byłam cała mokra i przemarznięta, ale zakład zdobył uznanie studentów, gdyż przygotowali nam poczęstunek :mrgreen:

slow motion, nie nie :nono: przynajmniej u mnie, musiałam wyjść o 7 i była ulewa i ocean po ulicach i huragan Katerina :( dopiero tak po 10 się zaczęło robić znośnie :(

witam nowoprzybyłych ;)

Wyglądam zdrowo, ponętnie i rumianie. Wcale nie widać, że nie żyję.

The prettier a girl is, the more nuts she is.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, :oops::oops::oops: jestem taka zła, bo z tej poradni zdrowia psychicznego nie zadzwonili :roll: Chyba coś wyczuli :lol:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ninja, będzie dobrze u prodziekan ;) Frytki Wam zaserwowali?

carmen1988, zatoki? Współczuję, kiedy leżałam na Przybyszewskiego widziałam babki z chorymi zatokami, masakra, ten ból po operacji i jakieś odssysanie :roll:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, a nawet nie mów... już 4 raz w tym roku mam zatoki chore :roll:

jeszcze dzisiaj do pracy i weekend i może się uda coś wyzdrowieć choć troszkę :roll:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ninja, a no to może być, ja nie byłam wczoraj nigdzie, a słońce fakt zaczęło trochę później świecić. chcę tego powera z wczoraj. :roll:

Dziś wypompowana jestem

kornelia_lilia, no co zrobić :bezradny: szukajcie, a znajdziecie 8)

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim :D

Laima, mało kto tak się cieszy na myśl o szkole ;)

P.S. Jestem bardzo ciekawa

cześć

Nie mam żadnych egzaminów,prac kontrolnych bo zaczyna się nowy semestr,a cieszy mnie że dzień nie będzie tak beznadziejny,w którym nic się nie dzieje.

Chodzę do szkoły dla przyjemności :D

Też mam problem z zatokami,co wyleczę to nawroty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen1988, słyszałam, że po operacji zatok jest rzeczą normalną, że baaardzo mocno się chrapie w czasie snu i to jest prawda, myślałam, że te babki obok mnie normlanie uduszę :twisted:

slow motion, :lol:

Laima, super, że masz motywację ;)

Thazek, pewnie czapeczki się nie nosi, co? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie ma osoby co nie choruje na zatoki ;)

ja na szczęście mam takie słabe... ;) ale za to moja P. już miała nawet operację na zatoki...

coś jej tam wkładali przez nos w okolice mózgu :hide:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, ja nie choruję na zatoki... :D ale za to uszko mam chore :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, masz rację :oops::oops: cały czas nosiłem czapkę a w poniedziałek nie zabrałem i zatoki gotowe... :-|

carmen1988, nie wiem jak to wygląda ale z tego co opowiadała to chyba wlałbym mieć chore zatoki :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, a widzisz :nono: kuruj się szybciutko ;)

Bellatrix, cześć Kasiu. Będziesz może wieczorem na forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, hejka ;)

kornelia_lilia, no już będe nosił czapkę ;)

a wiecie jak nadejdzie weekend to będę tak wyglądał:

6sqeDG.gif:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.