Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj kornelia_lilia, Bellatrix, Vett, slow motion, . Może to trochę skomplikowane ale dzisiaj "reanimowałem" mojego Facebooka tylko po to aby wziąć udział w konkursie. Niemal 4 miesiące tam nie zaglądałem... Na tablicy zapytałem czy ktoś ma ochotę na kawę dziś wieczorem; i Wiecie co ? Nikt się nie odezwał... Trochę dziwnie mi z tym :( Co ze mną nie tak ?

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, gdybyś bywał tam codziennie i miał stałe grono "czytelników", to taki spontan pewnie by się udał, ale w tym wypadku były małe szanse - nie przejmuj się. Lepiej napisz tak w wątku swojego miasta na forum :mrgreen:

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, wujekEgonDaCiKlapsa, Macie racje. Poczekam aż konkurs się skończy i usunę profil...

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zazwyczaj na fb trzeba być na bieżąco "like za like" "koment za koment"

Jeszcze trzeba najlepiej być w 'super fanach' i przy każdym poście stawiać serduszka i buziaki oprócz zwykłych komentarzy :mrgreen:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, Wczoraj miało się odbyć spotkanie w Poznaniu. Niestety słomiany zapał znów dał o sobie znać... nie wyszło :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, Ale fajowo ! I na dodatek na Pomorzu można miliony wygrywać w lotto :) Same powody "za" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w Olsztynie dałam propozycje spotkania. Jeśli ktoś chętny pisać. Brakuje mi kogoś takiego jak ja czyli "nienormalnego" :mrgreen:

-- 11 lut 2012, 17:20 --

Transfuse, albo ze mną chodź się spotkać, bo ja też chcę.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wujekEgonDaCiKlapsa, Serdecznie zapraszam :)

slow motion, Do Olsztyna niestety mam jeszcze dalej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.