Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, Nie dobre?? Mało powiedziane są ohydne smakują jak najgorszy antybiotyk,

koszmar i ja to mam pić 3 razy dziennie :(

i chyba wezmę to zwolnienie lekarskie bo nie ujadę...

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, przy Twojej fobii to faktycznie lepiej zmienić smak. Ja kiedyś przyjmowałam antybiotyk i zawsze zwracałam,bo smak mnie drażnił.

a coś się dzieję po tych ziółkach, że zwolnienie? czy po prostu ogólnie gorsze samopoczucie?

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, Po prostu chodząc do pracy nie będę tego spożywał bo w domu jest w miarę ok

ale w pracy to jeszcze większy stres i dyskomfort...

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, :hide: nie mów tego słowa na sz!

Aktualnie jest mi zupełnie wszystko obojętne. Ogółem to nie jest źle, gdy nie wisi nade mną wyrok wyjścia gdzieś. Jutro pewno zacznie się panika i zdenerwowanie na wszystkich i wszystko - bo znów będę przebywać z tym sępami, bo znów będzie trzeba robić za pięciu, byle żeby nie rozjuszyć rodziców, bo będzie źle. No i ciekawa będę jak ze snem; wczoraj dla przykładu położyłam się po 22, wstałam około 23 i byłam pełna energii :bezradny: Tak mi się zdaje, że po jakiś dwóch dniach będę przypominać wypompowany materac :roll:

A dzień jak dzień, herbatka, twarożek i wyżywanie się na Simach :twisted: Jakie to dziecinne... :roll:

A Ty jak się czujesz...?

Edytowane przez Gość

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, Rozumiem. Myślę, że zwolnienie dobrze Ci zrobi. Trochę może się podreperujesz ;)

-- 04 lut 2012, 14:19 --

Vett,

Wyobrażam sobie Twój stres. A co do snu to dziwna sprawa. Ja się budzę o 6:30 pełna życia, by za poczuć się jak wypompowany materac. Czytałam, w którymś wątku o stosunku Twoich rodziców do co do Twojej osoby i muszę Ci powiedzieć, że to strasznie przykre. Ale fajnie, że walczysz. Jeszcze 2 lata do pełnoletności zostały. Dasz radę ! :)

simsy :roll: też je lubię.

ja po obiedzie, a teraz oblegam łóżku i ledwo na oczy patrzę.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, ja właśnie obiad dostałam. Ba, chcieli mi kiełbasę wcisnąć :hide:

Muszę dać radę. No i muszę się przed osiemnastką podreperować, żeby wyfrunąć z gniazdka pełna sił i chęci :mrgreen: Czy jakoś tak...

-- 04 lut 2012, 14:26 --

slow motion, ledwo patrzysz, gdyż...? Chwila załamania, choroba, czy też zmęczenie...?

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.