Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Laima, dziekuje kochanie :* tez nie znosze k£adow,ryjà ziemie i strasza zwierzaki grr

Dariusz_wawa, oj nie jestem ja atrakcja z zadnej znajnej mi strony. Chyba ze o czyms nie wiem :*

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism, :shock: biedny quadzik... :cry:

biedny to by był ten kto by spadł razem z tym quadzikiem :roll:

No, tak, ale jakoś tak domyślnie uznałam, że nikomu nic się nie stało, skoro o tym nie wspomniałaś...

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infamis, przepoczarzy£es sie na moich oczach czy znow mi gorzej ooo mowi£es mowiles,skad ty tak wszystko wiesz ;:

violik, witaj :) alez masz grozny ogon ;)

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam zgromadzonych :) po świętach,; kawę podałąm w innym dziale, no ale bez obrazka sorry ;)

girl anachronism hej, powodzenia i miłego dnia życzę, żebyś sobie jak najwięcej tam poogarniała....zazdroszczę wypadu w góry :105:

na quada sama nie miałabym odwagi wleżć, strachliwa ja... :pirate: a nie miałam przyjemności jeżdzić

ja spałam 3- 7 i 10-11 i jestem mieszanką pogardy i żalu dla siebie samej. :why:

wczoraj genialny film oglądałam "Trespass" z Nicolas Cage i Nicole Kidman thriller 2011

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infamis, i zmienia ludziom nicki za pomocą magicznej różdżki? Już widzę jak unosi się pół metra nad ziemią, trzepocząc szybko skrzydełkami... Jedną nóżkę ugiął w kolanie, by nikt mu nie zaglądał pod tiulową spódniczkę...

(zaraz dostanę bana :D)

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, w porządku, dzięki. Jedziesz w maju na wycieczkę?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.