Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kornelia_lilia,

Miałam na studiach ten przedmiot i podobał mnie sie i jeszcze pamietam , jeden z ciekawszych przedmiotów i zrozumiały dla mnie całkowicie, odwrotnie do praawa cywilnego z tym gorzej tez rozumiem , ale nie jest to dla mnie tak ciekawe jak karne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, ja Wałbrzych, tak wyszło ,ze jak ja konczyłam studia to polikwidowali specjalizacje i mam w dyplomie specjalizacja ogólna czyli wszystko jechalismy duzo przedmiotów , prawie to samo vco na prawie ech a ty skończyłaś uniwerek w Poznaniu czy jakas inna szkołę?

-- 25 lis 2011, 14:01 --

W sumie duzo ludzi sie u nas wkurzało po co na administracji prawo karne a mnie sie podobało w sumie to był przedmiot Podstawy prawa karnego i procedury karnej i mieliśmy cała cześc ogólna kodeksu karnego , szczegółowa nam odpóscili , ale jak sie uczyło to o to się zachaczało i całepostępowanie karne, czyli przedmiot doś obszerny, bardzo duzo ludzi oblało , ja zdałm na 3,5 za pierwszym razem i jak facet mi wpisywał ocenę do indeksu popatrzył sie na mnie i powiedział a jednak tego sie da nauczyc hihi, mielismy gorzej niz na prawie bo oni mieli osobno postepowanie a osobno karne a nam to razem zrobili i bardzo obszerny był przedmiot jesli idzie o naukę, ale mnie sie podobał.

A z czego pisałaś prace magisterska z jakiego przedmiotu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.