Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Z oczami to ja mam z reguły na nockach w pracy... ropieją i łzawią... a dziś mnie tylko pieką na szczęście.

Basiu jak Ci się ogólnie pracuje? Zadowolona jesteś?

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nooo...

jak ponad rok temu miałam do wstałam rano i wyglądałam jak kosmita, zapuchnięte oko i wory pod oczami, ledwo otworzyłam, okulary i do szpitala przed pracą. poszłam do pracy a potem było jeszcze gorzej, więc znowu na izbę i dostałam opatrunek na 1 oko jak pirat :pirate:

dziś zapuściłam krople do oczu i się nie malowałam, ale nadal megazapuchnięte. a 2 dni pracy przede mną po 8 i 12 h .... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, zadowolona z rodzaju pracy BARDZO

ale czasami ta ilość godzin/zmiany mnie wykańczają... grafik mam ustawiony tak, że 2 dni pracuję - 2 dni wolnego. zazwyczaj.

ale pod koniec sierpnia jedziemy na wesele więc musiałam sobie tam wcisnąć wolne, a teraz będę mieć 1 dzien przerwy między 2oma dniami pracującymi po 12 h... Fizycznie jestem padnięta.

Ostatnio też mieliśmy gościa na zastępstwie i wszystko sama musiałam ogarnąć, bo z niego dupa wołowa i olewacz, narobił byków że choy i teraz to trza odkręcać, usunął nam bazę klientów itp... Po prostu codziennie przez 2 tygodnie po przyjściu do pracy ch*j mnie trafiał.

już powinno być ok, ale zobaczymy.

-- 06 sie 2011, 19:40 --

Lady_B, mój luby jest 4 lata starszy i bardzo ogarnięty, więc dla mnie w sam raz. Myślimy poważnie o ślubie :) czekam tylko na pierścionek zaręczynowy :P (już mierzyłam :mrgreen: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta nie koniecznie powinna być starsza bo faceci z reguły później dojrzewają do pewnych rzeczy

....do większości rzeczy nie dojrzewają nigdy...nie ma sie co ludzić...

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, alez skąd ci to przyszło do głowy ;) jestem absolutną fanką meżczyzn....ale znam ich ograniczenia ;)

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, a ty siebie oceniłes na poprzedniej stronie na intelektualnego 15latka i chcesz ze mna o takich rzeczach rozmawiac....toż to jest zaledwie 50 % twojego wieku metrykalnego....chyba sam sobie odpowiedziałes na własny post ;)

-- 06 sie 2011, 19:53 --

Heartbreaker, no i dlatego jestem abswolutna fanką ;)

Michuj, phi....a wcale sie nie boję.... ( dżizas....cos nowego ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie jestem miarodajny bo dużo odbiegam od przeciętnego faceta w moim wieku ja tylko wypowiadam się w imieniu płci męskiej.

Nie jesteś miarodajny a jednak wypowiadasz się w imieniu płci męskiej? Wypowiadaj się w swoim imieniu.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, ale chcociaz jestes odważny...który to sie przyzna ze emocjonalnie jest na poziomie nastolatka....a większość jest ;)

Michuj, exterminator ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.