Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

no dołączam się, cholerne światło... :evil: ciekawy zbieg okoliczności, bo u mnie na osiedlu też jakiś remont, coś robią i wkurza mnie to, bo mam dźwiękowstręt. :silence:

A z kąd jesteś? Mysle, zeby obrzucic jajami tych robotników :twisted:

"Nieszczęsny! Tysiac gróźb mnie osaczyło,

Tysiąc trwóg każe drżeć, słabnąć, omdlewać.

Ja- pogrzebany jestem pod ziemia,

W grobowcu ciała".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też mam słońcowstręt..... a do tego walczę od kilku dni z ogromną sennością... ja chyba prześpię cały weekend....

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BialyLatawiec, Warszawa. ;)

Kasiu, no ja też jestem wciąż senna, i jak naćpana. :evil:

"Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania"

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_asia_, Asiu, ja już tego nie mogę znieść. Jestem jak pół przytomna. Nie rozumiem, co się do mnie mówi. Mam wrażenie, że zasnę na siedząco.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rano było słońce ,teraz chmurska przyszły :twisted: ale to nawet dobrze bo lepiej się będzie pracowało :smile:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_asia_, Asiu, ja już tego nie mogę znieść. Jestem jak pół przytomna. Nie rozumiem, co się do mnie mówi. Mam wrażenie, że zasnę na siedząco.

Kasiu, rozumiem Cię, bo odczuwam to samo, a Ty w pracy jesteś to już w ogóle... :hide:

-- 08 lip 2011, 10:50 --

Rano było słońce ,teraz chmurska przyszły :twisted: ale to nawet dobrze bo lepiej się będzie pracowało :smile:

o rany, weź na trochę popędź tch chmur do Warszawy, prooooooszęęęęęęęęęe!!!! :twisted:

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, postaraj się, plissss... :D

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_asia_, Staram się ale wieje w tą stronę co nie trzeba :mrgreen:

kurcze, no! :pirate::twisted:

carmen1988, może być parno, tylko niech mi to słońce zniknie z oczu!!!! :why:

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie uwierzycie ale położyłam się po 2 i prawie od razu zasnęłam :shock: W dodatku o 8.40 obudziłam się sama i nawet wyspana więc wstałam :shock::shock: przyznam że już mi pęcherz przeszkadzał w spaniu ale jeszcze 2 tygodnie temu wstałabym, zrobiłabym co trzeba i wróciła do łóżka spać do 11, a dziś... zaskoczyłam samą siebie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, zaczyna się cudowne działanie leku? mam nadzieję:D Ja dzisiaj w sumie pierwszy raz wstałam nie tak otępiona jak codziennie ostatnio, a więcej wcale nie spałam;)..

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no, wzięłam się w garść, zrobiłam i złożyłam pranie, wysprzątałam kuchnię, wyszłam na spacer, a teraz padłam na łóżko. przydałoby się sprzątnąć pokój, ale nie wiem czy znajdę jeszcze siłę. :? jest przyjemnie pochmurno, bez wiatru, parno i łagodnie czyli tak jak lubię. :mrgreen::105:

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie...., a do tego jest u mnie siostrzeniec, bo moja siostra jest w szpitalu. a ja taka do niczego.

i mam wyrzuty sumienia, bo nie mam siły się nim odpowiednio zająć.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.