Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Arhol, wiedziałam, że mogę liczyć na gorące przywitanie :P

Śmiercionauta, wiesz jak to jest, tu się zawsze wraca :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, dzień dobry! Ano żyję :D Powiedz mi, kim jesteś, bo za bardzo się zmieniłaś :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Skoro życie mi nie wyszło,wrócę na przegrane foro,które niczym łojciec przyjmie marnotrawne dziecko"

Lub moje mniemanie je błędne.

-- 05 lut 2015, 19:14 --

na_leśnik, good,very good.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, you're wrong, sir! Myślałam o Was już od jakiegoś czasu, i uznałam, że jak tylko zdam sesję to wrócę na łono nołlajferstwa odpocAć trochę :D i pospamować :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, tak żem czuł! Co tam, jak tam? :D

-- 05 lut 2015, 19:18 --

Śmiercionauta, ciiiicho, już po sesji :D czy ją zdałam to inna sprawa, ale już po :mrgreen:

-- 05 lut 2015, 19:19 --

Ale, ale, dosyć o mnie, co tu słychać, co u Was, co przegapilam? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, obyś mi nie wykrakał :D a Ty co teraz porabiasz? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, to dobrze, ktoś musi pilnować forum! Ja właśnie dziś piję piwo, pierwszy raz od chyba dwóch miesięcy. Eh, piwo i forum, stare dobre czasy :yeah:

-- 05 lut 2015, 19:27 --

Śmiercionauta, tylko kilka wojen? A to nie dużo :D ej Syberia :roll: ja to bym na Svalbardzie chciała zamieszkać, albo na Islandii chociaż :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svalbardzie

heretyk jeden,zuoty kompas się czytało D:

Nic,ta sama robota,to samo przegrywanie żywota,nothing new.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, niektóre rzeczy nigdy się nie zmieniają, co? :D nie martw się, ja tez jestem równie zj.bana jak byłam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.