Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerość jak każda prawie każda,. inna cecha ludzka jest mieczem obosiecznym,zależnie od intencji...może pomóc,jak i zaszkodzić i nam samym i tym,do których jest kierowana D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kot-prezent.jpeg

Na urodziny, ponieważ powyżej wyjaśniliśmy, co myślimy o życzeniach

-- 02 sty 2015, 00:53 --

dla asl oczywiście:)

-- 02 sty 2015, 00:56 --

Arhol, to jedna sprawa. A poza tym niektórych rzeczy wolałabym nie wiedzieć, nawet jeśli mnie nie dotyczą bezpośrednio:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kot-prezent.jpeg

Na urodziny, ponieważ powyżej wyjaśniliśmy, co myślimy o życzeniach

-- 02 sty 2015, 00:53 --

dla asl oczywiście:)

-- 02 sty 2015, 00:56 --

Arhol, to jedna sprawa. A poza tym niektórych rzeczy wolałabym nie wiedzieć, nawet jeśli mnie nie dotyczą bezpośrednio:)

śliczna kocia dla mnie? wielkie dzieki :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o "złe rzeczy" w postaci zrytego beretu - nieleczone nie miną,nigdy,nawet jeśli na dany czas nie będą "naruszać" życia i tak powrócą i coś zdewastują,sprowadzając do punktu wyjścia,albo na jeszcze głębsze dno ;

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie podobnie. W sumie nie spie od 4, a jak już spalem to budzilem się co 10 minut. Tragedia. Dawno takiej nocy nie miałem. Może za dużo wenlafaksyny. Jedyne o czym marzę to wyjść na papierosa. No ale nie mieszkam sam i nie chcę nikogo budzić.

Sorry za brak polskich znaków - pisownia telefonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam strzelać kołkownicą w losowych przechodniów,nie ma nic lepszego od groteskowo przybitego do ściany losowego człowieka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje też są zazwyczaj nie do opowiedzenia, bo nie łączą się w żadną w miarę sensowną całość. Teraz częściej coś pamiętam dzięki lekom.

To skąd Ci się wzięła ta kołkownica?

Zostawiłam kota na dwa dni samego w domu i teraz ciągle na mnie krzyczy. Może za mną tęsknił :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.