Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, ehe,chyba mnie z schodów xD

Arhol, aa no ja mam podobnie hehe zamiast coraz lepiej to coraz gorzej i bądź tu panie optymistą

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ohayo!

Co tam słychać po świętach? Ja się w końcu zmobilizowałam do nauki, ale tyle tego jest, że nie wiem już sama za co się zabrać w pierwszej kolejności. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!

Staram się wrócić do normalnego życia, nie tylko po świętach, ale po długim okresie wolnego. Zaczęłam od sprzątania, a teraz będę się uczyć. Normalne życie też jest męczące. Chyba jednak lepsze jest normalnie męczące niż nienormalnie męczące :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!

Staram się wrócić do normalnego życia, nie tylko po świętach, ale po długim okresie wolnego. Zaczęłam od sprzątania, a teraz będę się uczyć. Normalne życie też jest męczące. Chyba jednak lepsze jest normalnie męczące niż nienormalnie męczące :?:

Prawie każde jest znośne,jak długo żyjemy w zgodzie z samym sobą,nic nas wybitnie nie dręczy i zdrowie dopisuje.

Reszta jest opcjonalna.

Wszystko kwestia perspektywy,wyborów i innych pierdół

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy normalsowy żywot jest męczący? Tego nie wiem,pewnie jak każdy,daje czasem po dooopie, z pewnością jednak parę utrudnień odpada...

Chyba że nie o to chodzi,to już nie wiem,może to wolne na moozg mi padło i go przyebało bardziej niż zwykle D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.