Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Już uzupełniam. Chodzi o jakość oryginalnej ścieżki audio z płyty CD. W Mp3 część informacji jest bezpowrotnie tracona. Kompresja stratna zawsze powoduje przekłamania. Tylko kwestia sprzętu i wysłyszenia tego. Istnieje taki format kompresji jak FLAC, on kompresuje ścieżkę PCM bezstranie. Bitrate jest różny, ale z reguły około 900 kb/s. Wydaje mi się, że czuję różnicę, między tymi dwoma standardami. Dużo słucham muzyki i to raczej nie jest wrażenie i placebo. Wielu ludzi narzeka, że muzyka cyfrowa zabrała muzyce część magii, część też nie toleruje MP3. To taka trochę miejska legenda. Ale jak chcecie to może kiedyś przeprowadzę ślepy test i się dowiemy.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej :D

Jessoo mam wolne .... :yeah:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Wczoraj myślałam, że umrę ... czy ci wszyscy ludzie zamiast w wolny weekend odpoczywać w domu muszą lecieć na zakupy ?? :hide:

Wczoraj były kolejki jak przed świętami. Wróciłam do domu i myślałam, że się z**ygam ze szczęścia :mrgreen:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj myślałam, że umrę ... czy ci wszyscy ludzie zamiast w wolny weekend odpoczywać w domu muszą lecieć na zakupy ?? :hide:

PANI URWA SKLEPY ZAMYKAJO NA DZIEŃ !

image.png (Jakby się nie dało zrobić zakupów w piątek/sobote/niedziele )

Artemizja, Gendo-Stare-Cat.jpg ja nie słyszę meteoru.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, hej :D

Chyba idę spać - prześpię cały dzien :D

Arhol, w piatek sobotę i niedzielę też były dzikie tłumy 8)

Z tym, że ja nie byłam w pracy (ino w szkole) :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, zatem następnym razem....

oklejasz się czarną taśmą,do taśmy fejkowe ładunki wybuchowe.

z telefonu odpalasz dźwięk pikającej bomby i zaczynasz losową modlitwe do allaha,sklep pustoszeje w pare sekund

true story.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.