Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Makabra, kochana jak pierwszy tydzien w szkole? chyba nienajgorzej, co? ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, ja w pocieszaniu nie jestem dobra... ale trzym sie !

To my som kompatybilni pod tym względem, bo ja ni uja pocieszania na ten moment nie jestem w stanie zdzierżyć :mrgreen: .

Ma boleć to boli. Im bardziej, tym więcej przepracuję na tej terapi. Żadnych środków przeciwbólowych i opieki paliatywniej nade mną, najwyżej z nerwów resztę włosów z łepetyny se wyrwę 8) .

Makabra, amelia83, yo ;) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, Aranjani, joł :)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, u mnie super, wporządku wzystko:) 19.gif dobrze się czuję, w przyszłym tyg wracam do pracy a pod koniec wrzesnia aczynam szkołę

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a jak u Ciebie??

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.