Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Makabra, wnioskuje że większości z nas tu na foro nie chcę się żyć,ale jeszcze bardziej nie chcę się zdychać ^_-.

Póki co innych humanoidów nie ubijam D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, wnioskuje że większości z nas tu na foro nie chcę się żyć,ale jeszcze bardziej nie chcę się zdychać ^_-.

Póki co innych humanoidów nie ubijam D:

Ale kto tu mówi o zdychaniu, raz a dobrze :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nima egzekucji,not today,sorry D:

Fundusze unijne na projekt "Zgładź nołllajfa" wyczerpane. Trza napisać wniosek do Brukseli i czekać na następną pulę środków.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, ja mogę się pisać na właściwie jakiegokokolwiek jeśli już :mrgreen:

Chcesz takiego, któremu będziesz potrzebna tylko do wiadomych celów, a jak pojawi się nowa na horyzoncie, to Cię zostawi? :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, ta deficjencja prawe do mnie pasuje. Brakuje jeszcze tylko - inteligenty, dowcipny i przystojny. niech żyje skromność :P

I jeszcze tak blisko! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby Unia dawała kochających, odpowiedzialnych i wiernych facetów, to ja się piszę 8)

Wyginęli/zajęci/nieurodzeni/ukrywają się,nope,spahta D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, Ty się szefie wybierasz na ten konwent w kato we wrześniu? (Jeśli mi pamięć nie wytrynia troll tricków)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, ja mogę się pisać na właściwie jakiegokokolwiek jeśli już :mrgreen:

Chcesz takiego, któremu będziesz potrzebna tylko do wiadomych celów, a jak pojawi się nowa na horyzoncie, to Cię zostawi? :hide:

lepszy rydz niż nic

W tym wypadku niewątpliwie lepsze nic :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.