Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Davin, po prostu waść nie rozumiesz fascynacji do krojonego piłą łańcuchową ścierwa.

I to czy moja rzeczywistość jest troche zakrzywiona i inna czyni ze mnie czubka?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Ja też nie,ale to musi być dobre,bryzgająca krew,parujące świeże ścierwo,opór kości.. i dźwięk łańcucha D:...

To dopsz że dentysta wyremontował szczenę.

Baba przy garach?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, YaoMingReal.png

Oryginalnie forową garozmywaczką była Snejana,ale jako że zdradziła nas na rzecz świata realsów i normali,ktoś musiał przejąć tę rolę,nic osobistego,just business.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Nie wiem,dowiemy się gdy zdrajczyni przybędzie D:

A wiem że przybędzie.

A wtedy jej żywot będzie ciężki,ciężki jak 400000L ciekłego ołowiu i złota.

Ewentualnie stoczycie bój o ten tytuł.

Davin, Masz chody u Artemizji,to rangę jej załatwisz :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.