Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, ja głównie do reszty stroju, nastroju, pogody, specyfiki wyjścia i reszty dodatków :mrgreen:

Ja mam nieco prostszy system katalogowania butów. Swoje buty dzielę na dwie grupy: lewy i prawy.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, Anel92, yo

na_leśnik, dodaj jeszcze te - zimowe/letnie,codzienne/trumnioki (czy tam eleganckie,jak komu pasuje nazewnictwo) i bydzie D:

Aranjani, A to dopsz,ciesze się D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ja głównie do reszty stroju, nastroju, pogody, specyfiki wyjścia i reszty dodatków :mrgreen:

Ja mam nieco prostszy system katalogowania butów. Swoje buty dzielę na dwie grupy: lewy i prawy.

:mrgreen:

-- 06 cze 2014, 14:12 --

Kestrel, ale żeby było mi to ostatni raz !! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, dobra robota :lol::lol::lol:

Aranjani, Będę grzeczny i obiecuje poprawę.

W tej 1 kwestii hheuuehuehuehhuh :mrgreen::mhm:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, c'nie?

Aranjani, Też 0.

Tylko o 4 rano jak czekałem w kraku aż zaczną Busy jeździć przyszwendał się jakiś żul czy coś w ten deseń i rozpoczął "story of my life",w ciągu 30 minut dowiedziałem się od typa że przegrał życie,poddał się psychicznie,miał iść na akupunkture,małżeństwo jego siostry ze szwagrem się rozpadło i ta zostawiła 4 dzieci a sama wyjechała za granice,że chce palnąć samobója i coś tam jeszcze.

:lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w ciągu 30 minut dowiedziałem się od typa że przegrał życie,poddał się psychicznie,miał iść na akupunkture,małżeństwo jego siostry ze szwagrem się rozpadło i ta zostawiła 4 dzieci a sama wyjechała za granice,że chce palnąć samobója i coś tam jeszcze.

Nie marudź ... może nie miał z kim pogadać ;):D

Oho ... moje zapędy psychologiczne się ujawniają :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, hahaha :lol: przynajmniej Ci się nie nudziło :yeah:

Davin, weź mnie nie denerwuj ;)

-- 06 cze 2014, 14:36 --

w ciągu 30 minut dowiedziałem się od typa że przegrał życie,poddał się psychicznie,miał iść na akupunkture,małżeństwo jego siostry ze szwagrem się rozpadło i ta zostawiła 4 dzieci a sama wyjechała za granice,że chce palnąć samobója i coś tam jeszcze.

Nie marudź ... może nie miał z kim pogadać ;):D

Ale z tego co zrozumiałam to nie była rozmowa tylko monolog :lol:

Kestrel, Ty też mnie nie denerwuj :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, Stwierdziłem tylko fakt,gdzie tym tam widzisz marudzenie (jako dawny posiadacz korony potrafię malkontenctwo rozpoznać D: )

-- 06 cze 2014, 13:37 --

Aranjani, Nieno,ze 2 zdania wyplułem,coby nie było że typ gada do ściany :lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale z tego co zrozumiałam to nie była rozmowa tylko monolog :lol:

Hahah :D

Czasami potrzebujemy monologów ... ;)

Kestrel, dobra dobra :D:P

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.