Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ano topic pagib.

Kurde musze znaleźć jakiegoś sensowne torrenty z tymi komiksami polecanymi przez Progressive. W robocie torrencić nie zamierzam, ale jeszcze 4 godziny i wybywam . Juz widze, że chyba nie odeśpię zarwanej nocy :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, tró story.

Niby wypadałoby ograniczyć swoją aktywność do Świętej Trójcy Wszystkich Czynności (jeść, srać, spać), ale nowy odcinek Hannibala się sam nie obejrzy. O komiksach nie wspominając :bezradny: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Wiesiu ty masz zbytnią tolerancje na benzo i resztę,by cię usypiały,raczej trzeba odwyku,nie mocniejszej benzyny.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesiu, jak wskoczyłam na więcej stilnoxu, to mnie znaleźli na ulicy koło domu w stanie lunatic, także Ci serio odradzam pogrążanie się w tym syfiastym leku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Jesteś gołowąsem,młokosem w kwestii hejterstwa,ale potencjał jest...

jakie wieści niesiesz?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio mam problemy ze snam zawsze kladkem sie spac o 4 i spalem do 14, bylem wyspaby teraz budze sie kolo 9 i leze do 12. Zna ktos jakis dobry lek na sen?

kwete brales?

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bry ... ;)

wieslawpas, 8) Jak bym wzieła to co ty bierzesz to by mnie chyba przez miesiąc nie obudzili 8) a na ciebie nie działa ? :mrgreen:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.